Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Güncel, HABERLER, Manşet 16 Mayıs 2022 459 Görüntüleme

Esenli Köyü Dernek Başkanlığına  Adaylığını Açıkladı 

Esenli Köyü Dernek Başkanlığına  Adaylığını Açıkladı 
Esenli Köyü Dernek Başkanlığına  Adaylığını Açıkladı 

Esenli Köyü Dernek Başkanlığına  Adaylığını Açıkladı 

Köylülerimizden İstanbul’da ikamet eden Karaca Doğalgaz firma sahibi ayrıca Esenli Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  (gadiru) Ali Karaca’nın oğlu,Kenan (Bayram) Karaca Esenli Köyü Dernek Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Sitemize açıklamalarda bulunan genç köylümüz,

Çok Kıymetli Esenli Köylü Hemşerilerim;

Sevgili Başkanımız ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarımın teveccühü ile mevcutta bulunduğum dernek yöneticiliğimi bir basamak daha yukarıya taşıyarak başkanlığa adaylığımı açıklıyorum.

Derneğimizin 2023 Şubat-Mart ayında gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulda tüm Esenli Köylü Hemşerilerimi derneğe üye olmaya oylarını kullanmaya davet ediyorum.Hep beraber Esenli Köyünü daha iyi yerlere getirmek için çalışacağıma söz veriyorum.Gün birlik beraberlik günüdür.Gün birlik beraberliğimizi sağlamlaştırma günüdür.Geçmişe sünger çekip kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakıp tek vücud bir Esenli Köyü  oluşturma hayali ve arzusu ile sizlerin karşısındayım.

Sen Ben değil Biz misyonuyla hareket edip tüm Esenli Köyü halkını kucaklayacağım.Gençlere dayalı kalbi Esenli Köyü sevdasıyla atan Esenli Köyü menfaatlerini gözeten bir liste oluşturacağım.Bu duygu ve düşüncelerle sizleri Allaha emanet ediyorum

Kalın Sağlıcakla

Esenli Köyü Dernek Başkan Adayı

Kenan B. Karaca

.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EYT Meclise Geldi.

EYT Meclise Geldi.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com