Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Güncel, HABERLER, Manşet, Son Dakika 27 Aralık 2022 689 Görüntüleme

Zıva Gençleri Topluluk Kurdu

Zıva Gençleri Topluluk Kurdu
Zıva Gençleri Topluluk Kurdu

Zıva Gençleri Topluluk Kurdu

Görele Zıva Gençleri Zıva Köylerinde ikamet eden gerek memlekette gerek gurbette  ikamet eden gençler sosyal medya üzerinden biraraya gelerek topluluk oluşturdu.

Amaçlarının biraraya gelerek birlik beraberlik oluşturmak etkinlik düzenlemek birlikte hareket etmek manevi değerleri  ve örf adetleri ön plana çıkarmak olan  gençlerimizin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda;

Yaşamak sanat birlikte yaşamak büyük sanattır.

Birliğimiz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah.

“Amel-i salih gibi ticaret, sevap gibi kazanç, Allah’ın revfiki gibi fayda, tevazu gibi asalet, ilim gibi şeref, şüphelilerden uzak durmak gibi vera, güzel ahlak gibi Allah’a yakınlık, farzları eda gibi ibadet, tedbir gibi akıl, birlik ve beraberlik gibi insanı kendini begenmekten uzak tutan başka bir haslet yoktur. “

İlkiyle oluşturmuş olduğunuz ZIVA VADİSİ GENÇLİK grubumuzun ilk toplantısını gerçekleştirdik Rabbim birliğimizi daim etsin.

GRUBA DAHİL OLMAK İSTEYEN GENÇLERİMİZ 

WHSATSAP GRUBUNA KATILMAK İÇİN

BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

FACEBOOK GRUBU

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com