Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Manşet, Son Dakika 7 Mayıs 2023 693 Görüntüleme

Esenli Köyü Kurtbeli Şenlik Tarihi Açıklandı

Esenli Köyü Kurtbeli Şenlik Tarihi Açıklandı

Esenli Köyü Kurtbeli Şenlik Tarihi Açıklandı.

Bir kaç seneden beri Pandemi ve çesitli sebeplerden dolayı şenlik yapılmıyordu

Göreve geldiği günden beri Esenli Köyü halkıyla sıcak bir samimiyet kuran Esenli Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Sivri gerek İstanbulda gerek Görelede Esenli Köyü’nün ismini her platformda duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Esenli Köyü Derneğinin 25. Yıl Etkinliğini düzenleyen başkan ileriki dönemler için halktan tam destek almaya devam ediyor.

Kısa sürede başarılı işlere imza atan Esenli Köyü Dernek Yönetimi bu akşam yaptığı toplantıda Esenli Köyünde geleneksel hale gelen Kurtbeli Yayla Şenliğini yapma kararı aldılar.

Dernek Yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Esenli Köyümüzün birlik beraberliği ve hizmet için teslim aldığımız bayrağı daha yukarıları taşımak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Köyümüz Kurtbeli Mevkiinde yapılan Kurtbeli Yayla Şenliğini bu sene yapma kararı almış bulunmaktayız. Şenliğimiz Kurban Bayramı 2. günü (29 Haziran 2023 Perşembe günü) gerçeklestireceğiz.

Köyümüze yakışır Şenlik çalısmalarına başlamış bulunmakta olup Karadenizin sevilen iki tane sanatçısıyla anlaştık. Sanatçılarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız.

Kurban Bayramı 2. gün horona doymaya eğlenmeye piknik havasında bir gün geçirmeye hazırmısınız.

Kimseye Randevu vermeyin….

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com