Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 24 Kasım 2023 1044 Görüntüleme

Emeklilere Müjde Herkes 5 Bin TL Alacak

Emeklilere Müjde Herkes 5 Bin TL Alacak

Çalışan emekliye de ikramiye geliyor

AK Parti Grup Başkanvekili Güler, çalışan emeklilere ikramiye verilmesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışma yapılması için talimat verdiğini söyledi.

AK Parti iktidarının “emeklilere müjde” diyerek duyurduğu ancak çalışan emeklilerin kapsam dışında bırakıldığı için müjdeden çok hüsran olan 5 bin TL’lik ek ikramiyede kapsam genişliyor.

Sonunda resmi açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışan emekliye ikramiye çalışması için ilgili bakanlıklara talimat verdiğini açıkladı.Ayrıca ÇKS ( Çiftçi Kayıt Sistemi) kayıtlı olan çiftçiler de 5 Bin TL ikramiyeden yararlanamamıştı. Yapılacak düzenlemeyle ÇKSli ve Çalısan emeklilerde 5 Bin TL ikramuyeden faydalanabileceklerdir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com