Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 5 Mart 2024 2205 Görüntüleme

Hamzalı Köyü & Esenli Köyü Köprüsü Ne Zaman Yapılacak.

Hamzalı Köyü & Esenli Köyü Köprüsü Ne Zaman Yapılacak.

Hamzalı Köyü Alicigu köprüsü tehlike saçmaya devam ediyor.11 ay önce elim bir kaza sonucu su gibi genç kardeşimiz Köksal Tenk, aracıyla köprüden aşağı düşmüs vefat etmişti.

Esenli Köyü Hamzalı Köyü bağlantı yolu olan ayrıca grup yolu olarak kullanılan bu tehlikeli köprüden yürümek bile ürkütücüdür.

Dönemin dernek başkanı Ömer Enver Tenk bu köprünün yıkılıp yeniden yapılması hususunda dilekçe ile başvuru yapmış bu konuda başvuruları sonuçsuz kalmıştır.

Esenli Köyü Muhtarlığının ve Hamzalı Köyü Muhtarlığının bu konuda çalışma başlatttığını ve dilekçeleri yetkilin mercilere ulaştırdığı bilgisini aldım.

İktidar Partisi olan Ak Partiden ve Milliyetçi Hareket Partisinden hiç bir olumlu yanıt alınmamıştır.Ayrıca aldığımız bilgilere göre 6-7 köprünün ihalesi yapıldığını ve bu köprünün ihaleye dahil olmadığını teyit ettik

Daha kaç gencimizin ölmesini bekleyeceğiz.

Yetkililere sesleniyorum elinizi vicdanınıza koyun insan hayatını tehlikeye sokan bu köprü hakkında bir çalışma başlatın

Hatırlatalım şu an 40 yaşlarında olan Hamzalı Köylü gençlerimizden bir tanesi çocukken köprüden düşmüş dere derin olduğundan çocuğa bir şey olmamıştı. Ya olsaydı?  Ya Köksal Tenk kardeşimizin vebalini nasıl ödeyeceksiniz

Esenli Köyü Muhtarı Abdulmuttalip Hıdır;dilekçemize olumlu olumsuz cevap gelmemiştir.

Hamzalı Köyü Muhtarı Seyfi Kaya ve Esenli Köyü Muhtarı Abdulmuttalip Hıdır’ın verdiği dilekçe

Dilekçe tarihi  05 Temmuz 2023’tür 9 ay olmasına rağmen hiç bir şekilde ne olumlu ne de olumsuz bir cevap verilmemiştir

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com