Ana Sayfa Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 24 Ocak 2024 1061 Görüntüleme

Esenli Köyü Bağımsız Aza Aday Adayı Oldu

Esenli Köyü Bağımsız Aza Aday Adayı Oldu

Köylülerimizden Esenli Köyünde ikamet eden (bekiru) Sinan Karakoç’un oğlu Mustafa Karakoç, Esenli Köyü Bağımsız Aza Adayı olduğunu açıkladı.

31 Martta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçiminde köyümüze bağımsız aza olduğunu açıklayan genç kardeşimiz açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi.

Elimden geldiğince köyüm için mücadele edecegim menfaat peşinde koşan değil köyümün köylümün daima yanında olup dik duracağım yevmiye vakti köye gelip kış gelince köyden kaçmayacağım

Köyümün milli davalarında her türlü sorumluluğu alıp heryerde köyümün hakkını savunup gerek dairede gereksede karşı köylere karşı her türlü mücadeleyi vereceğim

Köyümün ata dede mirası olan sınırlarına sonuna kadar sahip çıkacağım bir adım geri de kalan değil daima en önde olanlardan olacağım.

Mustafa Karakoç

Esenli Köyü Bağımsız Aza Adayı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Satılık İnek

Satılık İnek

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com