Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 16 Şubat 2024 1216 Görüntüleme

Görele Belediyesi Meclis Üyeliği İçin Adaylık Başvurusu Yaptı

Görele Belediyesi Meclis Üyeliği İçin Adaylık Başvurusu Yaptı

Köylülerimizden Görelede ikamet eden MMS İnşaat sahibi iş insanı köylümüz (gufacu) Ahmet Sivri Görele Belediyesi Meclis Üyeliği için  resmi başvuru yaptı

31 Mart 2024 yılında gercekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde Görele Belediyesi Meclis Üyeliği için aday olan Ahmet Sivri Yüksek Seçim Kuruluna resmi olarak müracatını yaptı.

Bağımsız olarak seçime girecek olan Ahmet Sivri bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi

Sevgili Göreleli’ler

Doğup büyüdüğüm ömrümün en güzel yıllarını geçirdiğim var olmamın sebebi adının geçtiği yerde göğsümun kabardigi sevincinde kendimden geçtiğim kederinde canımdan can verdiğim her insanınin benim için değerli olduğu memleketime hizmet zamanı benim içinde gelmiştir.
Herzaman savunduğum işin ehli düşüncesinden yola çıkarak İlçemizin inşasına kaktida bulunmak istiyorum.Siyasi bir kimlik gözetmeksizin tüm hemşerilerimize hizmet etmekten onur duyarim. Artık siyaset kısır bir döngüden ibaret olmamalı ve herkes kendi bildiği işi yapmalıdır.Burdan tüm siyasi partilerde sesleniyorum listelerinizi seçerken cebinde parası olanı değil gerçekten belediyeciliği bilen belediyenin isleyisinden haberi olan belediyenin ne işle meşgul olduğunu bilen vatandaşlar dan seçilmelidir belediye meclis üyeliği sadece imar komisyonu ve aylık toplantılardan oluşmamalıdır belediyecilik seçildiğin başkanla kol kola omuz omuza verip tüm sorunları bir kişiye değilde bir kaç kişi ile paylaşmaktır kısacası başkanın yükünü hafifletmektır. Başarıya gidilen yol bunu gerektirir masa başı oyunlarına dedikodulara harcayacak ne vaktimiz var nede gücümüz bir an önce birbirimize kenetlenme zamanı gelmiş hatta geçmiştir. Sokağın sesini meclise taşımak adına varolan bütün enerjimi harcamaya hazırım bu güne kadar başaramayacagim hiç bir şey olmadı hep inandım derler ya zafer inananlarladir diye. Zafer hep benden yana oldu. Daha yaşanılabilir bir Görelenin var olması için 31 MART 2024 tarihinde yapilcak seçimlerde Görele Belediyesi Meclis üyeliği için bağımsız adaylik başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Secim süresince gidilmek ve calinmadik kapı bırakmayacağız bu süreçte bana destek olan tüm Saygı Değer GÖRELELİ’LERE ve Aileme şimdiden teşekkür ediyorum diğer Tüm Adaylara ve Benim gibi bagimsiz aday Ersen Hayta kardeşim ve Şaban Ersan abime Sonsuz Başarılar diliyorum.
Kazansak ta Kaybetsekde Her şey
Görele’m icin …!!!

Genç kardeşimize başarılar dileriz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yaz Kuran Kursu Başlıyor

Yaz Kuran Kursu Başlıyor

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com