Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 24 Şubat 2024 1556 Görüntüleme

Erhan Karakoç Berat Kandili Mesajı

Erhan Karakoç Berat Kandili Mesajı

ER & KA Beton Sahibi köyümüz iş insanlarından,Ak Parti Giresun İl Meclis Üyesi Adayı Erhan Karakoç,Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erhan Karakoç, mesajında, Şaban ayının 15’inci gününe denk gelen ve kurtuluş, merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Kandili’nin aynı zamanda bağışlanma ve arınma gecesi olduğuna vurgu yaptı.

Karakoç; af ve mağfiret için açılan ellerin boş çevrilmeyeceği Berat Gecesinin dargınlıkların ve küskünlüklerin giderilmesi için de bir fırsat olduğuna işaret ederek, bu mübarek gecenin tüm dünyaya barış, huzur; vatanımıza da birlik, beraberlik ve dayanışmayı hakim kılarak, felaketlerden uzak, sağlıklı günler getirmesini temenni etti.

“Tüm İslam Alemi’nin, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nde Yüce Yaradan’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden faydalanacağına olan inancımla, hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ERHAN KARAKOÇ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com