Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, İş İlanları, Manşet 20 Mart 2024 982 Görüntüleme

MKE 395 Kamu İşcisi Alımı Yapacak

MKE 395 Kamu İşcisi Alımı Yapacak

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi “MKE A.Ş” tarafından İŞKUR üzerinden Lise mezunu yeni 395 Kamu İşçi alımı duyurusu yayımlandı

Anonim Şirketi ( MKE A.Ş. ) personel alımı için yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 4 farklı iş ilanı ile 395  personel alımı yapılacak. En az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak personel alımlarına ilişkin başvuru şartları ve ilan detayları açıklandı. 

MKE Personel alımı ilanlarına göre 4 farklı iş ilanı yayımlandı. Bu yönde alımlar 3 farklı şehirde olmak üzere ” Ankara, Çankırı ve Kırıkkale “ illerinde yapılacak.

  • 165 Makine Teknisyeni,
  • 40 Metal Teknolojisi Teknisyeni,
  • 20 Elektrik-Elektronik Teknisyeni,
  • 10 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni,

Adayların başvuru yapabilmeleri için 18 – 50 yaş arasında olması gerekmektedir. (28.03.2006 – 19.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) 
En az Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) okul mezunu olmak ve en fazla Ön Lisans mezunu olmak gerekmektedir

Başvurular 170

İskur -E-Sube tarafından

E-Devlet aracılığıyla yapılmaktadır

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com