Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 26 Mart 2024 1152 Görüntüleme

Emekli Olan İmamlarımıza Plaket Verildi

Emekli Olan İmamlarımıza Plaket Verildi

Giresun Diyanet-Sen’in organize ettiği İftar programında emekli olan İmam Hatiplere plaket verildi. Köyümüz imamlarından farklı köylerde imamlık yaparak emekli olan  Seyit Karakoç,Hüseyin Sıbıç,Ömer Sıbıç’a Diyanet Sendikası tarafından vefa plaketi verildi.

Giresun Müftüsü;emeklilikleri vesilesiyle Hocalarımıza plaket takdim ederek Din görevlisi emekli olmaz, emektar olunur. Yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor bundan sonraki hayatlarında bol bereketli bir ömür diliyoruz” dedi.

Emekli olan Hocalarımız da kurumda yapmış oldukları görev sebebiyle ömür boyu gurur duyacaklarını belirterek bundan sonra din görevlisi olarak değil, din gönüllüsü olarak çalışacaklarını ifade ettiler.

Ömer Sıbıç
Hüseyin Sıbıç
Seyit Karakoç

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com