Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, Manşet, Son Dakika 1 Haziran 2024 556 Görüntüleme

Facebook ve İnstagram Kullananlar Dikkat!!! Hesap Onayı Ne Demek

Facebook ve İnstagram Kullananlar Dikkat!!! Hesap Onayı Ne Demek

Facebook ve İnstagram kullanıcılarından hesap onayı istiyor. Türkiyede temsilcilikler bulundurmak zorunda olan sosyal medya platformları kullanıcılarından onay isteyebilmektedir.

Milyonlarca Instagram ve Facebook kullanıcısı hesaplarına giriş yaptıklarında “Hesaplarınızı onaylayın. Bölgendeki yasaların bir parçası olarak hesaplar merkezinde bulunan Facebook ve Instagram hesaplarındaki kişisel verilerini kullanmamızı onaylaman gerekecek” yazısıyla karşılaştı. Bu mesajı alanlar durumun güvenli olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Instagram ve Facebook hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir, ne demek?

Böyle bir şeyle karşılaştığınızda Hesabınızı onaylayın. Hesap Onayı kademeli olarak kullanıcılara gönderilmektedir.

👇👇👇👇👇👇

İşte konuyla ilgili detaylar.Facebook ve Instagram’da karşılaşılan “hesaplarınızı onaylayın” mesajı aslında bir hata değildir. Sosyal medya hesaplarınızın çalınmaması veya çalındığı zaman kullanıcı tarafından tekrar kolayca alınabilmesi için önlemleri kapsamaktadır. Facebook’ta ya da Instagram’da görülen “hesaplarınızı onaylayın” mesajı kullanıcıların hesaplarının doğrulanması gerektiğini belirtmektedir. Bu mesaj, kullanıcının hesap bilgilerinin doğrulanmadığı veya eksik olduğu durumlarda gösterilir.Başla”ya tıkla > Kişisel verilerini bu hesaplar arasında kullanmaya devam etmek istiyor musun? sorusunun aşağısında hesaplarınız listelenecektir. “Hesaplar arasında verileri kullanı” işaretleyip ileri butonuna tıklayın. Daha sonra Kişisel verilerini bu hesaplar arasında kullanmamızı onayla bölümünün en altından “Onayla”ya tıklayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZI GÜVENE ALMAK İÇİN ÇOK ACİL TELEFON NUMARANIZI DA HESABA ENTEGRE ETMENİZİ ÖNERİRİZ.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com