Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 3 Eylül 2024 265 Görüntüleme

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve Belediye Başkanları Derneğimizi Ziyaret Etti.

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve Belediye Başkanları Derneğimizi Ziyaret Etti.

Giresun CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş  Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede,Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç,Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Murat Miniç, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri bu gün Esenli Köyü Derneğimizi ziyaret etti.

Hemşeri buluşması programı kapsamında İstanbulda bulunan Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve CHP yetkilileri derneğimizi ziyaret ederek tanışma kaynaşma dernek faaliyetleri hakkında bilgi alarak köyümüzdeki sorun ve şikayetleri dinledi.

Esenli Köyü Derneği Baskanı Hüseyin Sivri,köyümüzün öncelikli sorunları olan Elektrik sorunu, telefon verici sorununu  dile getirirken milletvekilinden bu sorunun giderilmesi hususunda yardım talep etti. Ayrıca Esenli Köyünde bir köy konağının olduğunu bir köy konağının da Deregözü (Sivrili) Mahallesinde bulunan atıl halde olan okulun köy konağına dönüşmesi hususunda yardım talep etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Hüseyin Sivri tüm misafirlere teşekkür etti.

Bilgi alış verişi kaynaşma sohbet şeklinde gerçeklesen  ziyaret sonrası Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve beraberindekiler Esenli Köyü Yönetim Kuruluna köylü ve hemserilerimize  teşekkür ederek derneğimizden ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com