Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 7 Mayıs 2024 438 Görüntüleme

Beyazıt Köyünde 2 Cenaze Var

Beyazıt Köyünde 2 Cenaze Var

Beyazıt Köyündennİstanbul Tuzlada ikamet eden Tuzla Belediyesi personellerinden Alparslan Demirbaş Kalp ameliyatı sonrası vefat etmiştir.

Alparslan Demirbaş için geçtiğimiz gün kan ilanı paylaşmıstık. Doktorlar önceki gün entübe edildiğini ailesine iletmiş sonrasında entübeden çıkartarak servise alınmıştır.

Bu gün ise tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Alparslan Demirbaş Tuzlada köylülerimizin yakın komşusudur. An itibarıyla helallik alınıyor  cenaze toprağa verilmek üzere Beyazıt Köyüne yollanıyor.

Bayazıt Köyünden İstanbul Ayazağada ikamet eden  Halis eşi Ferik Aydemir vefat etmiştir.Cenazesi bu gün toprağa verilmek üzere Beyazıt Köyüne götürülmektedir. Cenazeler yarın 08 Mayıs Çarşamba günü öğle namazına mütakip Beyazıt Köyünde toprağa verilecektir.

Merhum ve merhumelere Cenebuhaktan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com