Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet, Son Dakika 28 Aralık 2023 1169 Görüntüleme

Cenaze Aracı Sakaryada Kaza Geçirdi. Ölü ve Yaralılar Var

Cenaze Aracı Sakaryada Kaza Geçirdi. Ölü ve Yaralılar Var

Yeşildere Köyünden Ömer Mandalın cenazesine giden hemserilerimiz dönüş yolunda Sakaryada Tırla çarpması sonucu kaza geçirdi. İlk belirlemelere göre 2-3 kişinin olay yerinde vefat ettiği belirtildi. Sakaryada ikamet eden bir hemserimiz haberimizi duyar duymaz olay yerine gittiği 8 kişinin hastaneye yaralı getirildiğini belirtti. Ortamın çok karışık olduğunu belirtti.

Gelişmeleri paylaşacağız

Yeşildere Köyünden K.C VE E.M vefat ettiği belirtildi

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.

Aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen sebeple kaza yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Tunç: “Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 11 vatandaşımızın vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Emine Emanet Vefat Etti

Emine Emanet Vefat Etti

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com