Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, HABERLER, Manşet 29 Eylül 2023 1440 Görüntüleme

Engin Camadan’nın Cenazesi Görele’ye Getirildi

Engin Camadan’nın Cenazesi  Görele’ye Getirildi

Ilgazda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Görelespor başkanı Seferli Köyünden Engin Camadan’ın cenazesi Ilgaz Devlet Hastanesinden alındı.Görele’ye getirildi. Dün akşam Ilgaz Devlet Hastanesine Ilgaz Belediye Başkanı,Emniyet Müdürü giderek aileye taziyelerini iletmiştir.

Belediye Başkanı, burada kazaların çok olması sebebiyle Karayollarıyla mahkemelik olduklarını düzeltilmesi için güzergahta çalışma yapılmadığı için mahkemeye başvurduklarını dile getirdi.

Engin Camadan’ın yanında ağır yaralı olan Akın Ege’nin durumunun ciddiyetini koruduğu vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu kafatasında da 3 yerde kırık olduğu belirtildi.Hastaneye gidenlerden aldığımız bilgi doğrultusunda Akın Ege’nin yakınları,hastayı Ankara Şehir Hastanesine sevkini istiyor.Hayati tehlikesi olduğu için doktorların buna izin vermediği belirtildi.

Cenaze bugün 29 Eylül Cuma günü Cuma namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Görele Firengi mezarlığında toprağa verilecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com