Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, Manşet 26 Kasım 2023 1321 Görüntüleme

Görele Belediye Başkan Adayları

Görele Belediye Başkan Adayları

Görele Belediye Başkan Adayları #gorele #baskanadaylari

Görelede son günlerde hareketli dakikalar yaşanıyor.Ak Partiden Görele Balediye Başkan Aday Adayları ortaya çıkmaya başladı. Önceki seçime bağımsız orak girerek kıl payı kaçıran Ertuğrul Melikoğlu Görele Belediye Başkan Aday adayı oldu.

Milletvekili Adaylığı için Belediye Başkanlığından istifa eden Tolga Erener’in yerine geçen Ahmet Süleymanoğlu da adaylığını açıkladı.

Bir önceki dönem Giresun İl Meclis Üyesi hemşerimiz Aslan Nizamoğlu da Görele Belediye Başkan Adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Ayrıca süpriz olarak Şenol Öztürk, Osman Bilir Serkan Çınar da belediye başkan aday adayı oldu.Belediye Başkanlığı için adaylık başvuruları sona erdi.

İl ve İlçe meclis üyeliği başvuruları 03 Aralıkta sona erecektir.

Bu gün Tüm Türkiyede Ak Parti için temayül yoklaması yapılıyor.

Görelede CHP ve İYİ PARTİ den henüz açıklama yapılmazken Kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Görele Seyahat Sahibi HASAN ALİ KODAL Görele Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı.Çöp Tesisi mücadelesinde kamuoyunda ön planda olan Selim Hamzaoğlu da MHP den Çavuşlu Belde Belediye Başkanlığına aday olması kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Okullar Tatil Edildi

Okullar Tatil Edildi

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com