Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, Manşet 27 Ocak 2024 1111 Görüntüleme

Göreleye Kaymakam Dayanmıyor. Göreleye Yeni Kaymakam Atandı

Göreleye Kaymakam Dayanmıyor. Göreleye Yeni Kaymakam Atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Giresun’un 4 ilçesine yeni kaymakam atandı.

Görelenin gönlünde taht kurmuş Erdoğan Turan Ermiş’ten sonra Göreleye kaymakam dayanmıyor en az 3-5 ay görev yapan kaymamlarımız atama kararlarıyla baska şehirlere gidiyor.

Resmi Gazete’de yayımlandı! 4 ilçeye yeni kaymakam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Görele, Piraziz, Dereli ve Yağlıdere Kaymakamlıklarına atama yapıldı.

Karara göre Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç Görele Kaymakamlığına atandı.

Cem Afşin Akbay, Cüneyt Caner,Refik Özsoy Görelede kısa süreli kaymakamlık görevi yaptılar.

Dün gece Resmi Gazetede yayımlanan karara göre YENİ KAYMAKAMIMIZ HAMİT GENÇ oldu

Yeni Kaymakamımızı Tanıyalım Hamit Genç kimdir?

1984 yılında Trabzon-Çaykara İlçesinde doğdu. Lise öğrenimini Erzincan Anadolu Lisesinde tamamladı.  2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

 2,5 yıl bir kamu bankasında görev yaptıktan sonra Nisan 2011’de Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İki aylık il stajından sonra Sakarya’da Teftiş Stajını, Yalova-Armutlu ve Karabük-Safranbolu’da Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Niğde-Çiftlik ve Erzurum-Palandöken ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.  Bir yıl süreyle; İngilizce öğrenmek, bilgi edinmek ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla Amerika Birleşik Devletlerinde (Virginia) bulundu. 100. Dönem Kaymakamlık kursunu dönem üçüncüsü olarak tamamlayarak tercihen Giresun-Piraziz İlçesine atanan Kaymakam Hamit GENÇ daha sonra Erzurum-Pazaryolu ve Van-Gevaş ilçelerinde görev yaptı. 31.01.2022 tarihinde Denizli Honaz Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Hamit GENÇ evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com