Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 30 Aralık 2023 1074 Görüntüleme

Kaza İle İlgili Rapor Ortaya Çıktı.Kaza Raporu

Kaza İle İlgili Rapor Ortaya Çıktı.Kaza Raporu

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada 10 kişi ölmüştü: Olay yeri raporu ortaya çıktı

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde 10 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı zincirleme kazaya ilişkin olay yeri incelemesi tamamlandı. Rapora göre kazaya karışan hafif ticari aracın şoförü tıra arkadan çarpmaktan, Metro Turizm ve mobilya malzemesi taşıyan kamyonetin sürücüleri hız limiti aşımından, Kamil Koç’a ait otobüs sürücüsü de arkadan çarpmadan kaynaklı kusurlu bulunduğu değerlendirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde dün, Giresun’daki cenaze töreninden dönenleri taşıyanın da aralarında olduğu 3’ü otobüs ve biri tır 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 63 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında gözaltına alınan otobüs sürücüleri H.Ö, M.D, F.Ç, S.S, H.A, E.A. ile tır şoförü O.K, Adapazarı Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden, 50 ACV 195 plakalı Kayseri-İstanbul seferini yapan Metro Turizm’e ait otobüs sürücüsü H.Ö, Ankara-İstanbul seferini yapan Kamil Koç’a ait 34 CYN 109 plakalı otobüs şoförü S.S. ile 01 ZT 460 plakalı tır sürücüsü O.K, taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet verme suçlamasıyla tutuklandı, F.Ç. adli kontrol kararı şartıyla salıverildi.

Şüphelilerden E.A, H.A. ve M.D. ise savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com