Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, İş İlanları, Manşet 13 Ocak 2024 532 Görüntüleme

Kültür Turizm Bakanlığı Bin 629 Sözleşmeli Personel Alacak

Kültür Turizm Bakanlığı Bin 629 Sözleşmeli Personel Alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bin 629 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 25 Ocak’ta başlayarak 8 Şubat’a kadar sürecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar da belli oldu. İşte ayrıntılar…

Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

Başvurular, 25 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Başvuru şartları Bakanlığı sitesinde yer alacak

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri, Bakanlığın “www.ktb.gov.tr” internet sitesinde yer alacak.

👇👇👇👇👇👇👇👇

İLAN BAŞVURU ŞARTLARI

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığınca çocuk gelişimcisi, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, temizlik personeli, şoför, bahçıvan, mimar, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker, teknisyen ve restoratör olmak üzere 1629 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

İlan henüz ilana çıkmadı. Çıktığında yine paylaşım yapacağız

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Asker Gecesine Davetlisiniz

Asker Gecesine Davetlisiniz

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com