Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, HABERLER, Manşet 29 Ekim 2023 1109 Görüntüleme

Ordu & Giresun Havaalanı Geçici Olarak Kapanıyor

Ordu & Giresun Havaalanı Geçici Olarak Kapanıyor

Ordu-Giresun Havalimanı, 1-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek PAT saha onarımı ve apron genişletme çalışmaları nedeniyle uçuş trafiğine kapanıyor.

PAT Saha Onarımı ve Apron Genişletme Çalışmaları Başlıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün yaptığı resmi açıklamaya göre, Ordu-Giresun Havalimanı’nda önemli onarım ve genişletme çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, havalimanı 1 Kasım – 12 Kasım arası 12 gün süreyle uçak trafiğine kapatılacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden Resmi Açıklama

Havalimanımızda yapımı devam eden ‘Ordu – Giresun Havalimanı PAT saha onarımı ve Apron genişletilmesi işi’ kapsamında havalimanımız 1 Kasım 2023 – 12 Kasım 2023 tarihleri arasında uçak trafiğine kapatılmıştır.”

Yolcuların ve hava yolu şirketlerinin, belirtilen tarihler arasında uçuş programlarına dikkat etmeleri önemle rica edilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com