Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet 7 Eylül 2024 200 Görüntüleme

Ruveyda Usta &Emirhan Enes Çifti Evlendi

Ruveyda Usta &Emirhan Enes Çifti Evlendi

RÜVEYDA USTA & EMİRHAN ENES ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜ YAPILDI.

Köylülerimizden Antalya Manavgat’ta ikamet eden YUSUF & SELDA USTA çiftinin kızı RÜVEYDA Antalyada ikamet eden Sivas’lı Murat & Mevlüde METİ çiftinin oğlu Emirhan Enes ile 2 EYLÜL pazartesi akşamı Manavgat Irmak Garden da yoğun katılımla yapılan KINA düğünü ve ardından 5 Eylül Perşembe günü Sivas’ta yapılan düğün Töreni ile dünya evine girdiler.

Düğün törenlerine farklı illerden teşrif eden pek çok davetli, genç çiftleri ve aileler yalnız bırakmadı.

Yusuf USTA düğünün memleketiten uzak bir noktada yapılmasına rağmen bu mutlu gününde uzaktan yakından düğüne katılım sağlayan eş dost akraba ve davetlilerine teşekkür etti.
Ayrıca uzaklık nedeniyle düğüne katılamamasına rağmen arayıp soran ve tebriklerini ileten kendilerini hatırlatan başta eş dost ve akrabaları olmak üzere herkese çok çok teşekkürlerini iletti. Mutluluğunu ve gururunu ifade etti.

Genç çifti tebrik eder iki cihanda mutluluklar dileriz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com