Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, HABERLER, İş İlanları, Manşet 3 Haziran 2023 697 Görüntüleme

TTK’ya İşci Alım Tarih Açıklandı

TTK’ya İşci Alım Tarih Açıklandı

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü İş-Kur üzerinden yapılacak olan personel alımı detaylarını yayınladı. Zonguldak İşkur tarafından 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında 5 günlük ilana çıkılacak. İlana başvurular

http://www.iskur.gov.tr üzerinden Alo 170 üzerinden yapılacaktır.

TTK'ya işçi alımı tarihleri belli oldu!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında TTK’nın işçi alım duyurusu yayınlandı.

Yayınlanan duyuruya göre 2022 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, kurumun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve 854 sayılı Deniz İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla toplam 10 nitelikli eleman alımı yapılacak. Zonguldak İş Kurumunca 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında 5 günlük ilana çıkılacak.

Başvuracak adayların; başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 35 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bahtiyar Emanet Vefat Etti

Bahtiyar Emanet Vefat Etti

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com