Ana Sayfa Esenli Köyü Haberleri, Görele, Güncel, Gündem, HABERLER, Manşet, Son Dakika 5 Ekim 2024 87 Görüntüleme

Ustaoğlu (Çötu) Ekmek Fırını da Tatil Yapma Kararı Aldı.

Ustaoğlu (Çötu) Ekmek Fırını da Tatil Yapma Kararı Aldı.

Görelede fırıncıların pazar günü tatil kararı almasının ardından Kırıklı Köyü Ustaoğlu (Çötu) Ekmek Fırını da Salı günü çalışmama kararı alarak  köylere servis yapılmayacağını açıkladı.

Ustaoğlu (Çötu) Ekmek Fırınından yapılan açıklama şöyle;

Salı günleri bölge halkımız gıda ihtiyacı için Görele’ye alış veriş yapmaya gitmektedir. Tabiatıyla ekmek ihtiyacını da  Göreleden temin etmektedir. Salı günü dağıtıma çıkardığımız servis araçlarımızdan ekmek satışında ciddi düşüşler olduğunu gözlemledik. Bu sebeple  Ramazan ayına kadar Salı günleri çalışmayacağımızı halkımızın bilmesini isteriz.

Uygulamamız 08 Ekim Salı gününden itibaren başlayacaktır.

Ayrıca; Kırıklı Köyünde bulunan diğer fırın el değiştirdiğinden şu an kapalıdır. Kapalı olan fırının ekmeğini de geçici olarak biz dağıtmaktayız. Ekmek için diğer fırın servisinden ekmek temin eden hemşerilerimiz bizim servislerimizden ekmeğini temin edebilir.

Salı günü hariç hizmetlerimiz hem Kırıklı Köyüne hem Zıva Vadisi Köylerine sürecektir.

Saygılarımızla

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

WhatsApp
Tema Tasarım | Osgaka.com